Mensbloggen

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av mens - 10 juli 2011 17:47

Rakar alla sig?

Måste man raka sig?

Är man äcklig om man inte rakar sig?

Hur rakar man sig?

Kan man vaxa sig?

Vart ska man raka sig?

Ska all hår bort?

Ska man forma håret?

Gör det ont?

Blir huden irriterad?

Blir det rött?

Får man killar om man rakar sig?

Ska jag raka mig?

Rakar du dig?

Rakar killar sig?



Det här med att raka sig mellan benen är ett ganska känsligt ämne för både killar och tjejer. Men hur gör man egentligen och måste man verkligen?

Alltså de flesta tjejerna över 16 år har rakat sig. Men det är inte för att de ska få fler killar eller liknande. Utan det är för hygienen man rakar sig. På sommaren känns det ju helt klart fräschare om man inte har något hår under sin bikini. Sedan så kan det vara väldigt äckligt och bara fullt med spretiga, långa hårstrån överallt. Man vill ju ta hand om sin kropp och göra den så fin som möjligt. Så därför rakar man bort håret. Att killar ser en rakar eller orakad fitta bryr dom sig inte så mycket om. Klart dom blir glad att tjejen visar att hon tar hand om sin kropp och är fräsch men det är inte alla som tycker. Vissa killar gillar ju hår. Det blir mysigare på det sättet.

Men helt klart färre killar rakar ju sig. Killar är ju motsattsen till tjejer. Tjejer har långt och fint hår medans killar klipper bort det. Tjejer rakar sig och håller sig fräscha medans killar inte bryr sin så mycket och bara låter det vara. Det är bara killarna som kanske gillar att vara extra snygga eller sexiga som rakar sig. För att de tror att tjejerna gillar den rakad. Och där är det ju samma sak. Killar gör det dom tror tjejerna gillar. Så man bestämmer själv hur man vill göra!


Men om man vill göra det då!? Ja då tar man från en rakhyvel, helst en venus embrace som kostar lite mer men är helt klart bäst. Sedan så rakar man bara i den riktningen man tycker själv är bäst. Raka dig med rakgel för underlivet som finns att köpa på apoteket. Vissa rakar även bort allt hår, även det på insidan, alltså på sidorna av dina ''hål'' för att göra det ännu fräschare. Sedan duschar du bara klart. Smörj dig gärna med en gel som återfuktar och kyler ner så huden inte blir irriterad och får röda prickar. Finns även att köpa på apoteket!

Bilder på ordningen!

Presentation


Hej! Denna blogg är till för alla ni tonårstjejer som har en massa funderingar kring just mens. Därför finns jag här och besvarar allt jag kan. Maila om andra frågor kan du också göra.
mens.blogg@hotmail.com
Kram!

Fråga mig

654 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om här i bloggen?
 Frågor & svar
 Bindor
 Tamponger
 P-piller
 Menskopp
 Puberteten

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards